Official Channel of Elvana Gjata.
Subscribe to connect and get notified.
Be the first to know!

 • 30
 • 572 726 599

KOMMENTARE

 1. AM13 AM13

  Kenga e vitit 2021 😰😰😰😰😰😰 😥😥😥😥😥😥

 2. Gersi Merepeza

  👸🏻

 3. bodoti qwiu

  Elvana 😍❤

 4. Suada Barci

  Shume e bukur

 5. Lover Gamer Rj. Rubayet

  Only enjoy beat😑

 6. ardjan Hasanpapaj

  Love you so much ❤❤🙏🙏

 7. TAPUS 123

  Love from Bangladesh 🇧🇩🇧🇩🇧🇩

 8. Valbona Leka

  Eshte vertet kenaqesi e madhe te degjosh nje ze kaq te bukur, sidomos ne mergim. Urime Elvana, na kenaqe

 9. Valbona Leka

  Sa zë i mrekullueshem.

 10. Valbona Leka

  Bellissima

 11. Romina Gjata

  ♥️♥️♥️♥️♥️

 12. Elona Koxhaj

  Whooo

 13. Herbal Life

  Dashuri 🥰🥰🥰

  1. bodoti qwiu

   ❤️

 14. Herbal Life

  Muzika ime 🎶

 15. Herbal Life

  Elvana 🌹

 16. psychopath ¿

  *Baby🖤*

 17. Stela Lekaj

  Elvana hits again 😍👏

 18. Odeta Odeta

  Keng dhe ze qe te fut te dridhurat bravo Elvana thjesht perle kjo keng bashk me zerin tend magjik sa e ndjer kjo keng ♥️♥️♥️😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹

 19. Leonard Shordja

  mmk

 20. Moze Nemoze

  Crvenu opija

 21. Rovena

 22. Cassie

  Elvana është pasuri kombëtare!

 23. Massimo Remis

  Share , shperndaje qe, te arrij 100 M

 24. Arton A

  Albanian Diva 🎵 Elvana Gjata 👸

 25. Arton A

  🌹

 26. Arton A

  💔

 27. Arton A

  🥺🥺🥺

 28. Arton A

  🥺🥺🥺

 29. Arton A

  🥺🥺🥺

 30. Arton A

  ❤️

 31. Arton A

  ❤️

 32. Herbal Life

  Dashuri ti 🥰

 33. Herbal Life

  Elvana 🌹

 34. Herbal Life

  ❤️

 35. Herbal Life

  ❤️

 36. Herbal Life

  ❤️

 37. Herbal Life

  ❤️

 38. Herbal Life

  ❤️

 39. Herbal Life

  ❤️

 40. Herbal Life

  ❤️

 41. Herbal Life

  I love you SUPERSTAR ✨

 42. Herbal Life

  ❤️

 43. Music Al

  🌹

 44. Music Al

  🌹

 45. Music Al

  🌹

 46. Music Al

  💔

 47. Music Al

  💔

 48. Music Al

  💔

 49. Music Al

  💔

 50. Music Al

  🌹

 51. Music Al

  O Elvan 💎 Je Diva Muzikës 🌹

 52. Music Al

  O Dashuri 💛

 53. Joy Meka

  💔🌹

 54. Joy Meka

  👑

 55. Joy Meka

  🌹

 56. Joy Meka

  💔🥺

 57. Joy Meka

  O Elvana o yll ✨

 58. MWO Real Estate

  Elvana 🌹

 59. MWO Real Estate

  ❤️

 60. MWO Real Estate

  ❤️

 61. MWO Real Estate

  Kryevepër si ti dhe kenga 💎

 62. MWO Real Estate

  Elvana Gjata 👑

 63. MWO Real Estate

  💛

 64. MWO Real Estate

  💎

 65. MWO Real Estate

  💔

 66. MWO Real Estate

  👸

 67. MWO Real Estate

  I adore you 🥰🥰🥰

 68. Tiarna T

  The Queen 👸 Elvana 🥺🎶

 69. Tiarna T

  Masterpiece 🌹

 70. Tiarna T

  ❤️

 71. Tiarna T

  ❤️

 72. Tiarna T

  ❤️

 73. Arton A

  ❤️

 74. Arton A

  🥺🥺🥺💔🎶🎶🎶

 75. Arton A

  Elvana 🌹 Kryevepër 🎶

 76. Flutura Stafa

  Hiby

 77. Xhovana Preknicaj

  💜

 78. MWO Real Estate

  THE ONE AND ONLY 🎵 ELVANA GJATA 🌹

 79. MWO Real Estate

  DIVA 🎶🖤🎵

  1. Cassie

   Dashuri je 🥰🥰🥰

 80. MWO Real Estate

  Masterpiece 🎵 Të Dua 🥰 ELVANA GJATA 🌹