Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan

Gold AG

6 Mio. aufrufe1 676

  fanlink.to/EraRamazan
  @ONIMA - smarturl.it/ONIMA

  Teksti: Arian AGUSHI
  Melodia: Kreshnik AVDIU
  Aranzhman: Ardian KASTRATI
  Mix & Mastering: Rrahman KRYEZIU
  Video: Imagine FILMS
  Skenari & Regjia: Arian AGUSHI

  @Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan
  Connect with Gold AG
  Facebook | GoldAG.Legend
  Instagram | arianagushi
  Connect with Adem Ramadani
  AdemRamadanifaqjazyrtare
  ademramadani78

  #GoldAG #ademramadanizyrtare #ONIMA

  Am Vor Monat

  KOMMENTARE

  1. Leona Berisha

   0 uh8h Nni m. Iih bo o Oo.

  2. Hajro Dino

   Na ka knaq kjo kang per ramazan 🌹❤🤲 🇦🇱🇽🇰

  3. Elsid Murati

   wj

  4. Elsid Murati

   eg

  5. Gzim Rexhepi

   ❤️❤️❤️❤️❤️

  6. Gzim Rexhepi

   Urime Fitër Bajramin të gjitheve! 🕋🤲🏽❤️

  7. Gzim Rexhepi

   ❤️❤️🕋🤲🏽

  8. Laurent Mijalica

   Mir

  9. Ask to seduce Miss

   Adem Ramadani Gold AG Allahu Ju Ruajt Amin Ya Rrabin

  10. Asman Hoti

   Elhamdulilah, Elhamdulilah, Elhamdulilah rabulalemin!!!

  11. Hana Krasniqi

   UN JAM MUSLIMANE PO JU THAM URIME FITER BAJRAMI TE GJITHVE ALLAHU JAV KA PRANU AGJERIMIN AMIN ☝️ SHUM MIR ADEM RAMADANI KE KENGDU DHE GOLDI KA KNU SHUM MIR SUKSESE ☝️🤲💜🤎🤩🤩😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

  12. Elton Daily

   🇩🇪Mësoni gjermanisht etj tek kanali ynë.

  13. niduoe stre

   Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !

  14. Lime Shtufi

   👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍☝️☝️☝️

  15. Pepa Ilda

   🤲🏻🤲🏻

  16. liridon bytyqi

   Kjo ilahi ka me mbet emblematike per Ramazan,❤❤❤😭

   1. opzz xsin

    GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

  17. Rambothe Risa

   Urine ❤❤❤❤💙💙

   1. niduoe stre

    lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  18. Sibora Gashi

   Na knaqt me kto muzika oo zot ruj kta burra aq zemer mir❤Gold ag dhe ademi❤ shumm ilahi e bukur.

  19. Marjo Kapedani

   Selame aljkum vella

  20. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  21. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  22. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  23. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  24. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  25. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  26. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  27. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  28. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  29. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  30. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  31. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  32. k_rim_rimk 75paris

   # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

  33. Mahmoud Alesmail

   رمضان كريم:)

  34. Kosova Ferizaj

   Shkoj ramazani erdhi bajrami ❤❤❤👏👏

  35. Lenci Gjoka

   O cfar ze te bukur ke adem te bekoft zoti

  36. Arlind Hoxha

   Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !

   1. bofooit gojo

    Allahu ju ruajt e ju shperbleft jeni te pa zevendesueshem Per hajr na qofte ky muaj i bekuar Urime te gjithe musulmaneve😭❤❤❤🤲🤲🤲

  37. moni ferizi

   ℝ𝕒𝕞𝕒𝕫𝕒𝕟𝕚

  38. Annette Jenkins

   ssur.cc/girlsonlinekcs97 💖🖤👄 _L-o-V-e-S-e-X_👸 #👄今後は気をライブ配信の再編ありがとうです👩‍ #この日のライブ配信は、#かならりやばかったですね!#1万人を超える人が見ていたもん(#笑)#やっぱり人参最高!#まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした, #在整個人類歷史上,#強者,Y( #富人和具有狡猾特質的人捕食部落,#氏族,#城鎮,#城市和鄉村中的弱者,#無`'#守和貧窮成員。#然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,#並繼續將其 融入不斷發展的人類社會。.#說到食物,#不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。#相反,💔#他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。#他們學會了清潔,#切塊,#調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,#在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,#並且學會了使用芳香的木煙(#如山核桃,#山核桃和豆科灌木 #來調味食Y%_

   1. bofooit gojo

    Kush agjeron Allahu ju boft Kabull

  39. Rinesa Berisha

   🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

  40. Rexhep Treshnjeva

   ju knoft zemra ☝

  41. gezime tafxhafa

   Me tëvërtetë është shumë e bukur

  42. DREAM OF CHARLI D'AMELIO

   sikur te gith te kishim qen musliman e te lutim allahun qe krijoi cdo gje ZOTI AGJERIMIN JA U PRANOFT 💘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

   1. Qenan Bislimi

    Bv

  43. Eda Axhami

   Urime bajrami musliman

  44. Herolinda Halilaj

   Zoti ja u pranoft te gjithve muslimanve

  45. Fation tony

   Allahu ju shperbleft me xhehnet ju dhe te gjithe myslimanet kudo ne bot zoti ja pranoft sakrificen dhe mundin qe bejn per tmadhin allah dhe per kedo qe te pakten e permend ne kete muaj te begat zotin dhe ketyre dy bylbylave zoti i dhasht me tmirat

  46. Erza Zeneli

   urime razani❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻shum e shum

  47. Erza Zeneli

   alah fale❤️❤️🥰🥰😍🤩🥺😢😭😓😥🤗😰😪😷🤧🤲🏻🤲🏻🤲🏻👏🏻🤲🏻🤲🏻

  48. sara imran

   Allahu te Nderofte Adem Ramadani per kyt ilahi te mrekullueshme 🤲🏻🤲🏻

   1. fouoii gyhh

    Zoti ju ndimoft gjithve

  49. Bajram Beganaj

   Shum bukur mashalla 🕋🕋🕋🕋🕋❤️❤️❤️🕌🕌🕌🕌

  50. Femi Sefa

   Amin. Amin. Zoti. Vshrblej amin

  51. Liona Perteshi

   ALLAHU 💕💕💕💕💓💓💜💜💙

  52. Enver Allciniku

   Hallall te dyve .

  53. Ermal 54

   Zoti na ruajt ishalla

   1. ORNELA ZYLFA

    Mashallah. Urime te gjith myslymaneve kudo qe jan. Zoti para ne mbrapa

  54. ueeuu Shabani

   Hwbsh qq qys whuq 1hchq qucuq wucuwuw

  55. Mubexhel Bajrami

   1gy

  56. Ardi Kasami

   😇😇😇😇😇ahlla

  57. vera palloshi

   wiah🤲

  58. Celular Line

   Gold Ag ska fjal per ty je i pa pershkushem respekte zoti te rujt e mos pafsh keq me si bravo per kengen

  59. Oligers Xhafa

   Rrenqethje mishi 🤲🏻

  60. Ushti Ushti

   Hallall e pac vella 🕋☪️

  61. Aziz Buzolli

   Amin

  62. lejla morina

   Bosi

  63. Suela Hoxha

   🙏🙏🙏😇

  64. lindita Havolli

   Zoti ju bekoft me ke ni ba me zemer me kajt se jam rrit pa nan me gjyshin I cilli u kan nje engjull njeri I knushem mka rrit me gjitha te mirat ishalla zoti me gjent e ka shperblu

   1. bowen voowy

    Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

  65. Dekretuesi Dekret

   Nana Adem Ramadan nuk bon ma, per qita jam i sigurt. ❤️👏🏾❤️❤️❤️🐐

  66. ADNIT

   Super

  67. Brendon Bytyci

   😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤

  68. Brendon Bytyci

   Urime ramazani

  69. daim Hmza

   😭😭🤝🤝🤲🤲😞😞😞🕌🕌👍👍👍👍🎆🎆🧒🧒🧒🧒😘🥰😘😘😊😘😘😘😘

  70. ueeuu Shabani

   Y sezwwys wh

  71. Erdi Hajredini

   O zoti ju bekoft shum keng e qellume

  72. hen ko

   Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

   1. Emily An

    Vëllezër dhe motra të besimit islam, Urime muaji i veçantë dhe i bekuar i Ramazanit🌙! Ta shfrytëzojmë këtë muaj të mëshirës, paqes, bamirësisë për reflektim dhe përmirës

  73. Vlora Zeqiri

   Respekt per Adem Ramadanin ju lumt se naknaqet zemerat 🙏🙏

  74. Nazmi Odai

   Shum qef e kam ket Muzak me ben me lot

  75. Endi Sllamniku

   5 milion views per 3 jav "13 prill - 9 maj" 👏 ju lumt shum ilahi e bukur. Allahu ju ruajt e ju shpërbleftë për këtë ilahi të bukur qa na e sollet e na e knaqt shpirtin se qdo dite me e degju nuk bohet bajat. Allahu ju dhasht sa me shum suksese se e meritoni me të vërtetë ❤️🤲👏👏👏

   1. opzz xsin

    gjith besimtareve musliman.dhe i shperbleft me.te.mirat e tij te pafund.Amin🤲

  76. opzz xsin

   Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit ☝🏻🤲🏻❤️

   1. DREAM OF CHARLI D'AMELIO

    @Emily An aminnn

   2. Emily An

    Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

  77. Asman Hoti

   Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

   1. fouoii gyhh

    GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

  78. Gezim Tafa

   Hj

  79. sofe ademaj

   duh

  80. California California

   Zemra ju knoft tdyve allahu ja pranoft ramazanin Amin 🤲🙏🙏

   1. opzz xsin

    Ü

  81. ekrem ekremi

   Mire shume Allahu ju ruajt. Po vallah qashtu ka qene.

  82. Floriana Ibrahimi

   👏👏👏👏

  83. Sumejra Imeri

   Urime ramazani

  84. Amra Ferati

   😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

  85. Mario Terezia

   Adem Ramadani Gold AG Allahu Ju Ruajt Amin Ya Rrabin

  86. ueeuu Shabani

   m htgdg gtdg gtdg gdg gdgdg mhdg

  87. Anuar Halili

   Allahu ju rujt

  88. Muabije Mustafa

   Ì

  89. Nexhmije Morina

   Amin

  90. Gento Casio

   MeashaAllah shum ilahi e bukur zoti ju nderoft

  91. Miri B

   teksti Gold Ag dhe zeri Ademit kombinim perfekt ,,, Agjerim te pranuar vllezer e motra ,,

  92. Arijan Idrizi

   Allahu ju shperbleft mashAllah

  93. mahtab ctg21

   Where this country

   1. Kercova 6250

    The language is albanian but it was shot in macedonia 🙂

  94. Alisa Sadiki

   Ü

  95. Dej Javu

   GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

   1. Mahalakshmi P

    1:52 Win iPhone 12 PRO 🔽 defasts.info/title/video/ZJqmr9mbqmmYwr8.html 在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味食物煮的時候 1620629511

  96. Nevrije Osmani

   Zemren ma knaqet me ket ilahi poo shumm ze te mir ke o adem halllall te qoft ❤

   1. bowen voowy

    Urime gjith Muslimaneve muaji bekuar I ramazanit ❤️

  97. Tetova Banesa

   Selamu Alejkum die Agjerim te Leht gjith vllezerve Shqiptar Es Bylbila qe na i dhurroi Allahu me na knaq me ket Ilahi Zoti i Bekoft Shqiptaret Aaaamin

  98. Lali XhanTy

   MARSHALLA BUKUR VJEN KUR PO E NIGJOJ🤲🤲🤲☝🏽

  99. Zimbeti Zimberi

   🥰🤩😇👼🤲🤲🤲🤲👀💝

  100. Melisa Kuqi

   🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️✨🤲🤲🤲🤲